2010. január 8., péntek

Friday Again

Kellemes péntek esti bolyongást mindenkinek!
Persze szinte biztos, hogy nem pénteken olvassátok a blogot.
Röpke zenei ajánló jön csupán a mai estén, kicsit megfáradva az év eleji munkábavisszazökkenéstól.
Judge Jules műsorát többek között azért is szeretem, mert időről időre előáll egy-egy igazi boldogságszámmal. Így történt ez most is. Mimo és a Will You be there, Seamus Haji remixében. Ezt a dalt hallgatva egyszerűen akaratlanul is mosoly kerekedik az ember arcára. Ez afféle felhőtlen boldogság, egy igazi simogató érzés.
Hallgassátok hát és érezzétek, sajnos a hivatalos megjelenésre még várni kell.

http://www.filestube.com/826dc27bf3ebd5de03ea/details.html

Második ajánlóm Calvin Harris Flashbackje. Méghozzá az egyenlőre csak promóként napvilágot látott Ben Nicky techouse remixében. Jól indul a dal, már-már trance-be vegyül, és a rövis kiállás után jön egy pici veretős rész.
Alapjában véve dinamikus, egész jó kis remix lett. Legalábbis az eredetihez képest mindenképp. Valamint engem a hivatalosan megjelent remixek sem ragadtak magukkal.
Itt lehet meghallgatni a dalt némi Christina Aguilera háttérrel, hogy a vizuális élmény is meglegyen.:-D


Harmadikként pedig engedtesség meg egy tavalyi muzsika.
Oceanlab, azaz
Jono Grant, Paavo Siljamäki és Tony McGuinness. Ők már azért letettek egyet s mást az asztalra, akár Oceanlab, akár Above and Beyond, vagy éppen Tranquility base néven. Aki pedig énekel a lemezeiken az nem más mint az egyik trance diva a nem túl sok közül, Justine Suissa. Ez tahát a Lonely girl Gareth Emery remixében.
Jó éjt!:-DD

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése