2010. január 2., szombat

New years eve and the first saturday night

"2010. Az Új Esztendő.
Mindenekelőtt hallgassátok meg ezt.

Óriási dallamok. Nem csalódtam. Klasszikusokkal kezdeni az új évet. Szarni a világba, legalább annyira, ahogy a világ szarik rád. Csak magadra számíthatsz.
- Peter Martin - Perfect Wave
... üt! Abban az évben jött a cunami is.:-D
A tökéletes hullám után jött a szökőár.
- Lustral - Everytime
Every time I close my eyes, I see your face
Azt hiszem nem kell ennél több...
És akkor azt mondja egy hang, hogy Solarcoaster.....Mr Solarstone!!
A amikor már minden elsötétül, s az univerzum távoli bugyraiban érzed magad, na akkor érkezik a Whiteroom, Adam White és Andy Moor. 2004-ből előtörnek az emlékek, az érzések. Amit akkor nem tettünk volna meg, most bizony habozás nélkül megtennénk. Hisz az élet nem hálivúd.
Pici kitérő után pedig Pieter W. Bervoets & Marinus Benno de Goeij azaz a Rank 1 totál szétk*rja az agyatok! Ez a Breathing! Na ez az a pont, ahol szem nem marad szárazon. Emlékszem, mikor live act-ként volt szerencsém hallani őket a Radio 538-on a Trance energy keretein belül 2003-ban. Csodálatos volt.
Probspot - Blueberry a következő track. Lenyűgöző hangzásvilág. Nekem Luke Chable remixeit juttatja eszembe. Gondoljunk csak Sasha Cloud Cuckoo-jára vagy épp Powerplant Blame-jére. Ilyenkor szoktam azt mondani, a műfajt nem kedvelőknek, hogy nem tudjátok mit veszítetek.
És mikor már mindent veszve érzek, még rámcsap Airwave. Azaz Mr. Laurent Véronnez, az egyik legtermékenyebb trance producer. Számtalan formáció és dal őrzi munkásságát, de most csak annyit mond, hogy "When Things Go Wrong". Amikor szarul mennek a dolgok... hát ja..van az úgy.
Ennyit Markusról...
"

Nos ennyit sikerült kipréselnem magaból az új év éjszakáján, most pedig elérkezett az első szombat éjszaka. Kivételesen egyedül töltöm az estét, távol Kittitől és bármiféle bulitól. De természetesen ez alkalommal is társam a zene.
Odakinn havazik, ismét támad a tél:-D
Nem...nem fogadtam meg semmit az új esztendőre. Minek, hisz úgysem tartom be. Próbálok úgy élni, mintha..., próbálom azt modnani, amit..., próbálok úgy gondolokdni, ahogy...
Egy biztos, ahogy GZS barátom javasolta, 2010 legyen az egyenesbejövés éve! Értsd, ahogy szeretnéd. De én úgy érzem, mindenki életének van oylen területe, ahol szükség van erre. Legyen az párkapcsolat, egészség, magánélet, anyagiak, munka, stb. Kívánom tehát, hogy találja meg mindenki a helyes utat és bármilyen válságban is van jelenleg, lábaljon ki belőle.
Szóval hétfőn ismét nekikezdünk a taposómalomnak, de nyugalom, hisz már csak 51 hét és ismét jönnek a karácsonyi érzések!
Addig is a zene legyen veletek!
Love, Peace & Beats!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése