2009. október 10., szombat

That feeling

Szombat este van, talán most mégsem a chillről írok.
Inkább egy pici nosztalgia engedtesség meg. Antony Dvorak és a New World Symphony a Signum átíratában. Szenzációs trance darab 2004-ből. Ugyanabból az eszetndőből Red Karma és Tom Wolf Dying to Survive című dala...és még sorolhatnám. Megannyi nagy kedvenc, megannyi szép emlék és pillanat. De azért még belehallgatok az 1995-ös Utah Saints-féle Star-ba is.



Mond, hogy csak álmodom. Mark Marzenit Trozitos de navidadja már csak hab a tortán.



Jam & Spoon Angelje pedig mindíg jól jön.



Sajnos Mark Spoon már nem lehet köztünk, de igazi szenzációkat hagyott maga mögött. Nem is túl régen a Danubius rádió egyik műsorvezetője eképpen szólt, mikor felkonferálta a Right in the niht című dalt: "Most pedig jöjjön Jam & Spoon és a Right in the night 1994-ből. Róluk tudni kell, hogy csúnyák voltak, emlékezzünk csak a klippre!" Erre Én: - Hát a kurva anyád te fasz!!! Sajnos, hogy itt tartunk, ezer sebből vérzik a hazai média. Remélem egy jó döntés értelmében november 4-én elveszik az országos frekvenciát ezektől a szarháziaktól! Nehéz indulat nélkül beszélni akkor, amikor ilyen semmirekellők próbálják formálni a zenei közizlést. Rohadt, tetű egy banda ez.
Nem azt mondom, hogy legyen elektronikus zene a rádióban, nem... Csak könyörgöm ne pofázzunk olyanról, amiről fingunk sincs.
*****
Ma megvolt az első foghúzásom. Nem volt kellemes, de elviselhetetlen sem. Inkább az a rossz az egészben, hogy nem lehet utána egy jóízűt enni egy darabig. November 7-én lesz a következő és remélem, hogy egyben az utolsó is.:-)
****
Peter Martin Perfect Wave című dalát hallgatom. Igazi örökzöld 2004-ből, mikor a cunami megjött. "Tökéletes hullám.":-DD((( De mentségére a szám született meg hamarabb, a szökőár pedig csak az év végén érkezett.



Oceanlab és Justine Suissa kisasszony - Satellite (Markus Schulz remix)...no comment.



Legközelebb tényleg a chillout lesz a téma. Ezt előrevetítendő, hallgassátok meg Trentemoller - Miss You-ját.Csupa alany és állítmány.



Good night!
Love, Peace & Grease!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése