2009. augusztus 21., péntek

Rise FM on air

Kedves Olvasóim,

Sajnos mindenféle rossz híreket olvasok a neten, s már-már magam sem tudom, hogy kinek van igaza.
A lényeg, hogy anno a Rise FM felvásárolta a 88.1-en üzemelő Pont FM nevű rádióadót, aztán most megy a vita, hogy ki fizetett mennyit, stb..
Szóval ez év februárja óta kapunk az éterből minőségi elektronikus muzsikát itt Budapest környékén. S mióta a Rise FM elindult, ez a konkurens Roxy-t is arra sarkallta, hogy nyisson és változzon. Így most van két színvonalas elektronikus tánczenét sugárzó rádióadónk. Erre újfent megjelentek a rockmatuzsálemek és verik a blattot a 88.1 MHz-ért, hogy ők is frekvenciához jussanak.
Igazából engem nem különösebben érdekel a dolog jogi meg financiális háttere. Nem tudom, hogy kinek van igaza és kinek nincs. Egy viszont biztos. a Pont FM egykor megbukott és kész. Kedves rocker hölyek és urak. Minden tiszteletem az önöké. De szerintem akkor kellett volna a topon lenni, amikor tényleg szükség lett volna rá. Nem véletlenül szűnt meg a Pont FM az év elején. Nem volt elég hallgatótábora, következésképp elég hirdetője, reklámbevétele, stb.
Gyakorlatilag most elkezdtek sugározni, úgyhogy hol ezt, hol azt hallani a kocsiban menet közben. Hát csesszék meg. Tökmindegy, nem hiszem, hogy sokáig húzzák. Ha akkor nem volt elég hallgatótáboruk, most sem lesz.
Részemről hajrá Rise! S ahogy Obama mondta "Yes, We can!":-)
Love, Peace & Grease! És hallgassatok sok elektronikus zenét!
:-DDDDDD

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése