2009. május 16., szombat

Saturday night

Kedves Olvasó,

A dolog lényege a következő:

érezd, éld át, töltődj fel, repülj, szárnyalj, ez egy teljesen más világ

Nehéz ezeket az érzéseket szavakkal kifejezni, de azért megpróbálom.

Sokan nem szeretnek majd ezért, de kimondom:

Hányok ettől a sok tetű énekestől, előadótól, akiket nap mint nap hallunk a rádiókban, tévékben. Gyűlölöm a sablonos népbutító szart, amit minden média áraszt magából zene címszó alatt. Ki nem állhatom a megcsinált sztárocskákat, és utálom a mulatós zenét.

Én mást szeretek...mást, aminek lelke van...

Azt mondod, gépek kreaálta zörejhalmaz? Lehet... na és?

Valóban. Itt nem ütik a dobokat, nem pengetik a húrokat, nincs mögötte milliós marketing.

De legalább szívből jön...szívből jön és lelke van. Igen... az elektronikus zenének. Leszarom, ki mit gondol....egyszer úgyis rájöttök...vagy nem.:-DDD

Tudjátok...amit én szeretek, azt nem hallani a hétköznapokban a rádióban. Meg kell találni a fórumokat, ahol elérheti őket az ember. Többek között ezért hoztam létre ezt az oldalt: www.chucky80.extra.hu ,
hogy érezd, hogy éld át, hogy tedd magadévá, hogy minden pillanatát élvezd. Hogy legalább míg hallgatod, addig hidd azt, hogy tiéd a világ.

Érdekes, ők nem sipákolnak, hogy illegális letöltés, fájlmegosztás, stb. Ők magukat adják. Nem a pénzért csinálják.

Részemről big respect azoknak is, akik mondjuk a rock zenét vagy egyéb réteg zenéket kedvelnek. Azokat pedig csak sajnálni tudom, akik leragadtak a Danu***is által sugárzott szarnál. És legtöbb esetben, ők csak áldozatok. Áldozatok, mert esélyt sem kapnak a valódi zene megismerésére. Ez szomorú. De hála a digitális világnak, azért már el lehet indulni egy úton...egy saját maguk választotta úton. Egy úton, mely segítségével talán mindenki megtalálja önmagát. S egyszer talán romba döntik a zene jelenlegi kiadó- és profitorientált düledező várait.

Én nem mondom, hogy hallgasson mindenki elektronikus zenét. Nem, mert ez csak egy alternatíva a sok közül. A lényeg, hogy próbáljon mindenki maga kitaposni egy utat, mely a zene igazi élvezetéhez, s egyúttal pillanatnyi apró boldogsághoz vezet.

Fontos... nagyon fontos ez a mai világunkban, hogy felfedezzük az apró örömöket. Például egy zeneszám áltam nyújtott pár perces boldogságot.

Voltál már olyan buliban, ahol 40 ezer watt dübörgött a füledbe kristálytisztán? Egyszer érdemes kipróbálni. Egy biztos...szem nem marad szárazon.
Na jó... majd folytatom...goood night!!!

Addig is minden idők alfája és omegája:
http://www.youtube.com/watch?v=QSnzVi5DzQw

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése